Sally Hansen Vitamin E Moisturizing Nail & Cuticle Oil

Sally Hansen Vitamin E Moisturizing Nail & Cuticle Oil

Yorumlar (0)
Kategori
Marka
Stok Kodu
3222
Barkod
074170262605
Havale
43,12 TL (%2,00 havale indirimi)
44,00 TL
Bu fiyata son 0 ürün
Bugün 14:00 'a kadar olan siparişler aynı gün kargoda!
Sally Hansen Vitamin E Moisturizing Nail & Cuticle Oil

  Tırnaklarımız saçlarımız ve cildimiz gibi  aldığımız besinlerden beslenmiş olsalar da dışarıdan mutlaka besleyici ve destekleyici ürünler ile tam olarak beslenmelerini sağlamak ayrı bir önem arz etmektedir. Sağlıklı tırnaklar için sağlıklı ve düzenli beslenme ne kadar önemli ise kullanılan bakım ürünlerinin 
kalitesi ve uygun ürün kullanımı da o denli önemlidir. Ayrıca yapılan zayıflama diyetleri ile de tırnak yapısı alakalıdır. Şok zayıflama diyetleri tırnak, saç ve cilt yapısı için çok tehlikelidir.

     Vitamin E Moisturizing Nail & Cuticle Oil ile kurumuş, yıpranmış ve esnekliğini kaybetmiş tırnaklar için ideal bir bakım ürünüdür. Kurumuş tırnak etlerinin nemlenerek daha kolay geri çekilmesine, esnekliğini kaybetmiş ve kırılmaya, kurumaya yüz tutmuş tırnakları nemlendirerek daha esnek ve dış etkenlere karşı daha korunaklı hale gelmesini sağlayan bir bakım ürünüdür. Vitamin E Moisturizing Nail & Cuticle Oil  içeriğindeki doğal yağlar ve E vitamini ile tırnakların beslenmesini ve  daha sağlıklı bir görünüme kavuşmasına yardımcı olur. Bileşiminde E vitamini ve doğal yağların yanında wheat germ oil, aloe vera, kayısı çekirdeği yağı, safflower oil ve panthenol barındırmaktadır.

Kullanım Şekli;

Ojesiz, temiz ve kuru tırnaklarınıza ve tırnak etlerinize gün içerisinde ihtiyaç duydukça masaj yaparak  uygulayınız. Daha etkili bir sonuç için düzenli olarak her gün uygulamanız tavsiye edilmektedir.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Sally Hansen Vitamin E Moisturizing Nail & Cuticle Oil Sally Hansen Vitamin E Moisturizing Nail & Cuticle Oil ürününü eczane güvencesi ve %100 orijinal etiketiyle Türkiye'nin en çok tercih edilen Dermokozmetik sitesi Kozmodi'den alabilirsiniz. 3222
Sally Hansen Vitamin E Moisturizing Nail & Cuticle Oil

Tavsiye Et

*
*
*
Semroi Digital Agency
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.