Bioxinin Forte

17-05-2019 20:12
Bioxinin Forte

Saç dökülmesi son dönemlerin en önemli problemleri arasında yer alıyor. Yoğun stres, sağlıksız beslenme, düzensiz uyku ve genetik yapı bu problemin temel nedenleri arasında gösterilebilir. Ancak konu hakkında kesin bir sonuca ulaşmak ve en doğru tedavi yöntemini uygulamak için kesinlikle konunun uzmanına danışmanız gerekir. Bir uzmanla gerçekleştireceğiniz görüşme ardından yapılan muayeneler sonrasında Bioxinin forte size bu yolda yardımcı olacak ve yeni saç tellerinin çıkmasını sağlayacak bir destek olabilir. Bioxinin forte reçetesiz bir şekilde temin edilebilir. Uygulanması oldukça kolaydır ve düzenli kullanım sonrasında saç dökülmesi yaşanan bölgede gözle görülür sonuçlar verir. En mükemmel sonuçlara ulaşmak için ise ilk 4 ay sabırlı bir kullanım gerektirir. Bu 4 ayın ardından saç köklerinde hareketlenme ve dökülme yaşanan bölgeler yeni saç oluşumları meydana gelir.

Bioxinin Forte Nedir?

Bioxinin forte nedir sorusuna minoksidil içeren deri spreyidir cevabı verilebilir. 60 ml’ lik bir şişe içerisinde 3 g minoksidil bulunur. Şişe tasarımı kullanımı destekler ve kolaylaştırır. Sprey içerisinde yer alan ve etken madde olan minoksidil vazodilatör bir ilaçtır. Saç dökülmesinin meydana geldiği bölgelerde uygulandığı takdirde uyarıcı özelliği sayesinde yeni saçların çıkmasını sağlar. Bioxinin forte deri spreyinin bir şişesi (60 ml) 30 günlük kullanım dozu içerir. Spreyin her püskürtmesi 0,2 ml oranında ilacın saç derisine ulaşmasını sağlar ve 0.2 ml’lik bir bioxinin forte içerisinde 10 mg minoksidil bulunur.

Bioxinin Forte Nasıl Kullanılır?

Bioxinin forte saç dökülmesi yaşanan bölgeye uygulanır. Sabah ve akşam olmak üzere saç dökülmesi yaşanan bölgeye, saç derisi kuru olacak şekilde 5 püskürtme yapılır. İlacın kuru saç ve kafa derisi üzerine herhangi bir başka bölgeye uygulanması kesinlikle yasaktır. Ayrıca bioxinin forte sakal bölgesi kullanımına da uygun değildir. Bioxinin forte sakal gürleştirilmesinde kullanılmaz. Eğer saça boya yapılacaksa ilaç kullanımı 24 saat öncesinde bırakılmalıdır. İlacın uygulanmasından sonra saça şekillendirme yapılacaksa 30 dakika beklenmesi gerekir. Güneş kremi ile kullanımında ilacın etkisi azalır. Bu nedenle kellik yaşanan bölgeye güneş kremi uygulanacaksa ilaç kullanımının üzerinden yaklaşık 4 saat geçmesi gerekmektedir. Bioxinin forte nasıl kullanılır sorusuna cevap olacak diğer maddeler ise aşağıdaki gibidir:

  • Püskürtme sonrasında uygulanan bölgeye masaj yapılarak yedirilmelidir.

  • Bioxinin forte uygulaması sonrasında saç kurutma gibi ısı temelli işlemler yapılmamalıdır.

  • Saç uygun bir şampuan ile yıkanmalıdır.

  • Bioxinin forte gereğinden fazla püskürtülmemelidir. Eğer fazla kullanım gerçekleşirse uygulanan alandan saç diplerini tahriş etmeden temizlenmelidir.

  • Saç ve kafa derisi çok sıcak suyla yıkanmamalıdır.

  • Bioxinin forte kullanımı sonrasında saç çıkması 4 – 6 ay arasında gerçekleşir. Tam bir etki için 12 ay düzenli bir şekilde kullanılması gerekir.

  • Göze teması etmemelidir, herhangi bir aksilik durumunda bol su ile yıkanmalıdır.

Bioxinin Forte Aşağıdaki Durumlarda Kullanılmamalıdır

Bioxinin forte kesinlikle dikkatli kullanılması gereken bir deri spreyidir. Bu nedenle kullanım öncesinde bazı şartları sağladığınızdan emin olmanız gerekir. Karaciğer ve böbrek yetmezliği, kardiyovasküler rahatsızlıklar yaşayanlar Bioxinin forteyi kullanmadan önce doktorlarına danışmalıdır. Bioxinin forte sprey erkeklere özel olarak üretilmiştir ve kadınların kullanması doğru değildir. Sprey içeriğindeki minoksidil ve formülasyon maddelerine alerjiniz varsa kullanmamalısınız. Bunun yanı sıra Bioxinin forte saç derisinde yara, iltihap, kızarıklık ve hassasiyet var ise kullanılmamalıdır, aksi takdirde mevcut bölgede yanmalar meydana gelebilir, daha ciddi problemler yaşanabilir. 18 yaşından küçük ve 65 yaşından büyük bireylerin kullanımına uygun değildir.

Semroi Digital Agency
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.