Cosmed ile Yazın Tadını Doyasıya Çıkarın

15-07-2019 12:28
Cosmed ile Yazın Tadını Doyasıya Çıkarın

Mevsim değişikliklerinin beraberinde gelen cilt yıpranması birçok kişinin şikâyetçi olduğu durumlardan birisi. Bu değişimlere bir de sıcak hava ve güneş faktörü eklendiğinde şikâyetler artıyor ve gözler kurtarıcı ürünleri aramaya başlıyor. Cosmed yaz aylarının çok daha eğlenceli ve sağlıklı geçmesini sağlayacak ürün yelpazesi sayesinde hem size hem de sevdiklerinize bakımlı bir cildin altın sırlarını fısıldıyor. Şimdi bu fısıltıları dikkatlice dinlemenin tam zamanı!

Güneşten korkmayın

Cosmed, SUN ESSENTIAL ismini verdiği serisi ile güneş ışınlarıyla dost olmanızı sağlıyor ve bunu yaparken de cildinizde güneş lekelerine asla yer vermiyor. Cildinizin tüm ihtiyaçlarını bilen ve bu ihtiyaçlara yönelik donanımlara sahip olan Cosmed güneş kremleri aynı zamanda güneş ışınlarının en korkutucu etkisi olan yaşlanmaya karşı savaş açmış durumda. Siz kendinizi deniz, kum, güneş üçlüsüne teslim ederken Cosmed SUN ESSENTIAL içeriğindeki UVA ve UVB koruyucu etken maddeleri ile maksimum koruma ve performans sergiliyor. 

Çocuklara özel ürünler

Çocukların cilt hassasiyetine yönelik alınan önlemler özellikle anne ve babaların en çok önem verdikleri konuların başında geliyor. Yaz aylarında yapılan tatil planlarında özgürce hareket etmek ve ailenizle birlikte geçireceğiniz deniz saatlerinin kalitesini arttırmak için Cosmed’in çocuklara özel hazırladığı güneş kreminden yardım alabilirsiniz. Zengin içeriğe sahip olan bu güneş kremi UVA ve UVB ışınlarından korunmada oldukça etkili. Organik filtreler sonucun mükemmelleşmesine yardımcı olurken zararlı ışınların kötü emellerine ulaşmasını engeller. Minikleri güneş lekelerinden ve yanıklarından korur. Ayrıca sprey formu kullanımı kolaylaştırır. Cosmed Spf50 For Sensitive Childs güneş koruma spreyi ile ailenizin güzel anılarına yenilerini eklemesini sağlayabilir, güneşin tadını çocuklarınızla doyasıya çıkarabilirsiniz. Hem de aklınızda soru işareti, içinizde kuşku olmadan!

Ciltte ağırlaşmayan renk düzenleyiciler

Yaz aylarında makyaj yapmak, cilt kusurlarını kapatmak ve kapatıcı kremler ile saatlerce dolaşmak zordur. Sıcaklığın neden olduğu etki ile cilt uygulanan ürünü kusmaya çok daha fazla meyil gösterir. Terleme ve diğer faktörlerde bu duruma eklendiğinde rahatsız edici bir sonuç kaçınılmazdır. Bu gibi durumlar beraberinde sivilce ve akne sorunlarını da getirir. Birbiri ardında devam eden bu sorunlar özellikle hassas ciltlerin büyük zarar görmesine neden olur. Cosmed bunun önüne geçmek ve yaz aylarını hassas ciltlere de güzel kılmak için renk düzenleyici Cosmed Color Correcting CC kremi sizlere sunar. Yumuşak dokuya sahip olan renk düzenleyici kremin aynı zamanda Spf20 güneş koruyucu özelliği bulunmaktadır. Cilt bariyerlerine dost olan bu krem kılcal damar hassasiyetine karşı etkilidir. Cilt tonunu eşitleyip beklenen pürüzsüz görünüme kavuşulmasını sağlarken cildi nemlendirir. Yağlı his bırakmaz ve yaz aylarında hayat kurtarıcı ürünler listesine bu özellikleri sayesinde ilk sıradan girer.

Güneş lekelerine savaş açan kremler

Cosmed güneş ışınlarının zararlı etkilerine karşı açtığı savaşı her zaman kazanan özel markalardan biri olarak tanımlanabilir. Güneş koruyucu ürünleri sayesinde ciltte meydana gelebilecek hasarları en aza indirirken bu konuda geç kalmış kişilere özel bir seçenek de sunar; Dark Spot Koyu Leke Karşıtı Krem. Koyu lekelere karşı etkili olan bu krem cilde uygulandığı anda aydınlık bir görünüm verir. Düzenli kullanım sonucundaysa ciltteki kahverengi lekelerin açılmasını sağlar. Güneş temelli ya da başka bir nedene dayanan cilt lekelerinin gerilemesini sağlayan krem aynı zamanda yeni leke oluşumunu da engeller. Kremin içeriğindeki Baobab yağının nemlendirici etkisi ise oldukça başarılıdır. Buğday yağı ve kayısı yağı da cildin beslenmesine yardımcı olur.

Semroi Digital Agency
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.