Hayatınızda INCIA ile Doğallığa Yer Açın

15-07-2019 12:31
Hayatınızda INCIA ile Doğallığa Yer Açın

Doğal ürünleri ile adından sıkça söz ettiren ve hayatlara ince bir dokunuş sağlayan INCIA sağlıkla nefes almanızı sağlar. Kişisel bakım, temizlik, anne çocuk, makyaj, cilt bakım ve güneş ürünleriyle aradığınızı hızlı bir şekilde size ulaştırır. Katkı maddelerinin ve sentetik hammaddelerin beraberinde getirdiği zararı gören ve buna başarıyla dur diyebilen INCIA ile sizde küçük dokunuşları eşsiz güzelliklere dönüştürebilirsiniz. Aileniz, sevdikleriniz ve kendiniz için atmanız gereken bu doğal adıma geç kalmayın. 

Zararlı kimyasal içermez

Günümüzün en büyük sorunlarından biri de yediğimiz yiyeceklerden içtiğimiz içeceklere, kullandığımız makyaj ürünlerinden ev temizliğinde ihtiyacımız olan malzemelere kadar neredeyse hepsinin zararlı kimyasallar içermesidir. Ekstra parfüm, ekstra kimyasal, ekstra hammaddeler derken sonuçlar felaket boyutlara ulaşabiliyor. INCIA bu felaketin önüne doğadan ilham alarak geçiyor ve doğanın bereketini, en güzel yollarla insanoğluna ulaştırıyor. Ruhunu yenilemek ve bedenine yatırım yapmak isteyenlerin vazgeçilmez ismi olmayı başaran INCIA ürünlerinde petrol kimyasalları, silikon, sentetik kokular, boya, koruyucu ürünler, SLES, ağır metaller ve PEG gibi bileşenler bulunmamaktadır. Zahmetli ve bir o kadar da keyifli geçen keşif ve üretim sonucu sonrasında INCIA müşterilerine doğal olanın tadını doyasıya çıkarma fırsatı sunmuştur. 

Ürünlerin kokuları tamamen doğal

Kozmetik ve temizlik ürünlerinde kokular oldukça önemlidir. Mükemmel bir cilt bakımına ya da temizliğe kavuşurken hoş kokularla sarıp sarmalanmak isteyen kişi sayısı oldukça fazladır. Ancak bu kokuların beraberinde getirdiği olumsuz etkiler göz önüne alındığında hayli tatsız bir süreç kullanıcıyı karşılar. INCIA doğal bitkilerin uçucu yağlarından elde ettiği kokular sayesinde parfüm kelimesine yeni bir boyut getirerek mükemmele ulaşmanızı sağlar. Bitkilerdeki hoş kokular buhar distilasyonu ile ayrıştırılır ve özverili bir çalışma sonrasında iç açıcı kokular elde edilir. Bu işlem INCIA ürünlerinin hem doğal kalmasını hem de mis gibi kokmasını sağlar.

Cilt doğası ile uyumlu

Kişisel bakım ürünlerinin içerisinde yer alan kimyasallar, ağır metal tuzlar ve parfümler cilde bilinenden çok daha fazla zarar veriyor. Uzun yıllara dayanan çalışmalar sonucunda ispat edilen sonuçsa oldukça korkutucu. Zararlı kimyasallar (silikon, boya, metal vb.) kanserojen madde olarak anılıyor ve kansere davetiye çıkarıyor. Bu gibi ürünlerin kullanımı sonucunda sağlıktan olmak ve cilt üzerinde kalıcı hasarlar bırakmak an meselesi. Cildin doğal yapısını bozan kimyasal içerikli ürünler aynı zamanda cildin kendi kendini yenilemesini de engelliyor. Siz cildinize büyük bir iyilik yaptığınızı düşünürken içeriği zararlı ürünler aslında sizin amacınızın dışında etkiler bırakıyor. INCIA cildin doğal yapısını temel alan ürünleriyle cilt kusurlarını kapamada, cildi onarmada ve istenilen huzura ulaşılmasında oldukça başarılı sonuçlara sahip. Siz de doğru bir içerik okuması yaparak uzun zamandır yaşadığınız cilt problemlerini, alerjileri ve çok daha fazlasını atlatabilir, hayatınızda INCIA ile en doğalında bir sayfa açabilirsiniz. 

Çevreye duyarlı

İnsanoğlunun hızlı tüketimine ayak uydurmayı başaran INCIA ürünleri kullanım sonrasında da herhangi bir tehlike arz etmiyor. Özellikle temizlik ürünlerinin havaya ve suya karışma oranları göz önüne alındığında insan bedeninden çıkan ve dünyaya yayılan bir tehlike söz konusu olduğunu görmek mümkün. INCIA özel ve doğal içeriği sayesinde havaya ve suya karışan maddelerin canlılara zarar vermesini önler. Ürün ambalajları %100 geri dönüşümlüdür ve kullanım sonrasında yeniden kullanılmak üzere değerlendirilebilir. Doğaya olan borcumuzu ödemede ve çocuklarımıza temiz bir dünya bırakmada INCIA kendine has tarzı ve ürünleriyle en büyük destekçimiz olacak isimlerin başında geliyor. 

Semroi Digital Agency
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.