Lubex Anti – Age ile Yaşlanmaya Son

15-07-2019 12:59
Lubex Anti – Age ile Yaşlanmaya Son

Zamanın acımasız etkileri kendini yavaş yavaş göstermeye başlarken akıllarda tek bir soru beliriyor; Yaşlanmaya karşı nasıl savaş açarım? Bu soruyla yüzleşmeyen ya da bu sorudan yola çıkıp yeni arayışlar içerisine girmeyen insan yoktur denebilir. Çünkü geçen her yıl yüzümüzde, vücudumuzda, ellerimizde minik çizgiler bırakıyor. Lubex Anti – Age ise bu çizgilerin minimum seviyeye inmesini sağlarken size özlediğiniz gençliğinizi geri veriyor. Yıllara okunan meydan şimdi Lubex sayesinde çok daha kolay, çok daha keyifli. 

Yüz, boyun ve dekolte bölgesine uygun ürünler

Vücudumuz farklı bölgelerden oluşmaktadır ve her bölgenin ihtiyacı olan bakım farklıdır. Lubex Anti – Age ürünlerinde bu farkı göz önüne alarak her bölgeye özel içerikli ürünler geliştirmiştir. Yüz, boyun ve dekolte bölgesine özel yoğun onarıcı ürünleri yaşlanma belirtilerinin en aza inmesini sağlar. Kolajen yapılandırma, cildin sıkılaşmasında ve hafif dereceli çizgilerin düzelmesinde etkilidir. Cilt eski sağlıklı ve esnek zamanlarına geri döner. Günlük bakım için kullanılabilecek bu ürünlerin içerisinde yer alan vitamin, mineral ve benzeri içerikler mükemmel sonuçlara ulaşmanızı sağlar. 

Göz çevresindeki çizgiler için: Lubex Eye

Göz çevresi bakımının kesinlikle dikkatlice yapılması ve asla ihmal edilmemesi gerekmektedir. Ayrıca bu bölgeye uygun olmayan ürünlerin kullanılması yarardan çok zarar sağlayabilir. Lubex Eye göz çevresine özel yaşlanma karşıtı ürünleri hedefe odaklanır ve bölgenin onarımında büyük rol oynar. Özelikle şikâyet edilen yorgun görünüm özel göz çevresi ürünleri sayesinde yok olur. Aydınlatıcı özelliğe sahiptir. Göz çevresini nemlendirerek esnekliğini geri kazanmasını sağlar. Düzenli kullanımda kırışıklıkları gözle görülür oranda yok eder ve yeni kırışık oluşumunu engeller. Lubex Eye göz çevresi ürünleri içerisinde Hyaluronik Asit Parçacıkları, Plankton özü, Fctoin gibi bileşenler yer almaktadır. 

Hassas saç derisi için: Lubex Hair Shampoo

Lubex hassas saç derisine sahip kişileri de düşünerek Lubex Hair Shampoo ürününü üretmiştir. Özel içerikli bu şampuan besleyici bileşenlere sahiptir. Saç derisini temizlerken bakım ve onarım yapar, derinin rahatlamasını sağlar. Özellikle boya, perme ve benzeri işlemler nedeniyle hasar görmüş saçların canlılığını geri kazanmasına yardımcı olur. Parlaklık verir. Kullanım sonrasında saçların çok daha rahat taranmasını sağlar. Şampuanın pH değeri 5.0’dır ve bu değer saç derisindeki bakteri ve mantar benzeri oluşumların önüne geçer. Saçta ağırlığa neden olmadığı gibi besleyici özelliği saça yoğun bir canlılık kazandırır. Son zamanların korkulu rüyası haline gelen parfüm, koruyucu ve renklendirici Lubex Hair Shampoo içerisinde yoktur. Günlük kullanım için ideal olan bu ürünle uzun zamandır uğraşını verdiğiniz saç derisi sorunlarınızı, cansız görünümü ve kepek benzeri problemleri aşabilir, sosyal hayatınızın tadını aklınızda soru işaretleri kalmadan doyasıya çıkarabilirsiniz. 

Kuru ve hassas ciltler için: Foam

Kuru ciltlerin en büyük sorunlarından biri de doğru nem dengesini sağlayan ürün bulmaktır. Bu arayış çoğu zaman hüsranla tamamlanır ve kurumaya meyilli ciltte geri dönüşü olmayacak hasarlar meydana gelir. Lubex Anti – Age Foam köpük temizleyicisi kuru ciltlerin bu sorununa çözüm getirerek hem temizlik hem de nemli bir bitiş sunar. Yüz temizleme köpüğü olan bu ürün kuru cildin ihtiyacı olan nem bariyerini oluşturarak dengeli bir şekilde nemlendirme sağlar. Yağ dengesine sadık kalarak temizleme işlemini gerçekleştirir ve cildin ihtiyacı olan yağı alıp götürmez. İçerisinde bisabolol, polidocanol ve laktik asit bulunmaktadır. Günlük kullanımına uygundur. Kullanım esnasında dairesel hareketlerle masaj yapılarak uygulanırsa eğer en doğru ve etkili sonuca ulaşılabilir.

Semroi Digital Agency
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.