MaxDefend C Vitamin C, Vitamin D ve Çinko 30 Saşe İle Kış Sizden Korksun!

18-12-2020 10:38
MaxDefend C Vitamin C, Vitamin D ve Çinko 30 Saşe İle Kış Sizden Korksun!
Soğuk kış günleri biraz geç kalmış olsa da geldiğini hissettirmeye başladı bile.Maxdefend ile ilgili bu yazımızda biz de merak edilen bir çok soruyu cevaplayarak soğuklarla mücade etmenin sırlarını sizlerle paylaşmak istedik.

Maxdefend Nedir ?

Maxdefend nedir sorusuna cevap verebilmek için önce vitamin takviyelerinden bahsetmek gerekir.

Bedenimizi virüslerden korumanın aslında bilinen en eski ve en etkili yolu onu zengin vitamin ve minarellerle beslemektir.İlkel zamanlarda bunu gerçekleştirmek için otlar çaylar ve doğrudan gıda maddeleri kullanılırken modern dünya bu alanda da pratik çözümler sunarak kolayca vitamin takviyesi almamızın yollarını açıyor.

Vitamin takviyelerini kendisi küçük etkisi büyük yapısı sayesinde, kendinizi daha dinç ve daha güçlü hissedersiniz ve antikorlarınız da mikroplarla savaşmak için hazır halde sizi savunur.

Maxdefend, içeriğinde bulunan, vücudun günlük ihtiyacı bileşenleri sayesinde;  hastalıklara karşı bağışıklığı güçlendiren bir taviye vitamin ürünüdür.

Maxdefend Faydaları

C vitamini denilince akla gelen portakal ve mandalinanın yerini almaya aday MaxDefend C Vitamin C, Vitamin D ve Çinko 30 Saşe ile kolay kullanım yüksek etki elde edecek ve bütün günü zinde geçirebileceksiniz.

Bazı destekler veya bazı gıdalar şifanın kendisi olarak değerlendirilmeye çok müsaittir.
Vitamin destekleri içerisinde sıyrılarak yetkinliğini kanıtlayan MaxDefend, direnç bombası tanımına oldukça yatkın bir markadır. Bu iddiayı sapasağlam ayakta tutan binlerce kullanıcı deneyimine de güvenerek gönül rahatlığıyla söyleyebiliriz ki,MaxDefend fiyatları açısından da oldukça uygundur.

Vitamin C ‘nin Faydaları

Gıda takviyesi – vitamin takviyesi ürünleri grubuna dâhil olan ürünün içeriğini zenginleştiren vitaminlerin etkilerine birlikte göz atalım:

Türkiye'de eksikliği en sık görülen vitamin çeşitlerinden biri olan c vitamini antioksidan etkisi ile vücudun en çok ihtiyaç duyduğu vitaminler arasındadır. Metal temasında ışıkta ve ısıda kaybola bilen hassas ve vitamin olan c vitamini doğru kaynaktan tüketilmelidir. Askorbik asit olarak adlandırılan c vitamini suda çözünen bir vitamindir, vücudun kendi üretimini gerçekleştirdiği vitaminler arasında yer almadığından dışarıdan alınması zorunludur. Dışarıdan gıda takviyeleri ve gıdalar yardımı ile alınabilir. Günlük olarak alınması gereken c vitamininin kadınlar için belirlenen miktarı 75 miligram iken, erkekler için 90 miligramdır. Günlük alım oldukça önemlidir; çünkü c vitaminini vücutta depolayamayız.

Faydalarını da saymakla bitiremeyeceğimiz c vitamini, eksikliğinde birçok hastalığa da sebebiyet vermektedir. Eksikliği, İskorbüt adıyla bilinen kolay kanama, eklem ve kas ağrıları, ciltte morarmalara neden olan bir hastalık geliştirir. C vitaminini yeterli miktarda almayan bireylerde yaraların geç iyileşmesi, uzun süreli kanamalar ve kansızlık ortaya çıkabilir.

·C vitamini kan lipitlerin düzenler.

·Demir emilimini arttırır

·Gut ataklarını önlemeye yardımcıdır.

·Beynin bilişsel fonksiyonlarını destekler.

·Bağışıklık sisteminin de dostudur.

 

Vitamin D’nin Faydaları

Çağımızın hastalığı depresyondan yine bununla birlikte etkileri ve sonuçları korkunç olan diyabetten korunmanın en etkili yolu yeterli miktarda d vitamini almaktan geçmektedir. Kilo verimine de yardımcı olur. Vücutta yeterli miktarda d vitamini olmadığında kilo verimi zorlaşır hatta durur. Kalsiyum ve fosfor emilimini düzenlerken yeterli miktarda alındığında kansere karşı vücutta bir bariyer oluşturur. D vitaminini güneşten doğal olarak almanız mümkündür. Ancak yeterli miktarda güneş ışığı ile temas edemediğimiz zamanlarda d vitamini mutlaka takviye olarak bedenimize sunmamız gerekmektedir.

Çinko ‘nun Faydaları

Çinko mineral grubunda değerlendirilen metabolizmayı ne 300'den fazla enzimi etkileyen bir mineraldir. Protein üretimi ve DNA sentezi için gerekli olan çinko cilt sağlığına iyi gelir, bağışıklık sistemini de destekleyici etkisi vardır. Erişkin bireylerin günlük 8 ile 11 miligram arasında çinko alması gerekmektedir. Yoğun eksikliği durumunda tat ve koku alma duyuları doğru düzgün çalışmaz boy kısalığı ortaya çıkabilir. Çinko kırmızı etten, deniz ürünlerinden temin edilebilir. Hayvansal gıda tüketimi ile çinko açığı kapatılabilir ancak yoğun bir tüketim gerçekleştirmek gerekir.

MaxDefend C Vitamin C, Vitamin D ve Çinko ’da Her Şey Bir Arada

MaxDefend Faydalarından ve bizim için ne kadar önemli olduğundan bahsettiğimiz vitamin ve minareller MaxDefend C Vitamin C, Vitamin D ve Çinko içinde bir arada ve konsantre biçimde sunulmaktadır.

Vücutta depolanmayan günlük minarel vitamin ihtiyacının tamamını içeren ürün sayesinde midenize de külfet yüklemeden daha sağlıklı bir bedene kavuşabilirsiniz. 30 şase ’den oluşan ürünle her gün daha zinde ve daha iyi hissetmek sizin için hayal değil gerçek olacak!

Semroi Digital Agency
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.