Soltis ile Güneşin Tadını Güvenle Çıkarın!

30-09-2020 18:34
Soltis ile Güneşin Tadını Güvenle Çıkarın!

Soltis ile Güneşin Tadını Güvenle Çıkarın!


Soltis, güneşin zararlı etkilerinden cildinizi korumak için geliştirdiği güneş koruyucular ve güneş sonrası ürünleri ile baştan sona eksiksiz güneş bakımı sunuyor. Soltis markası, hem yaz hem de kış aylarında güvenle kullanabileceğiniz ürünlerinin "organik sertifikalı” olması ile de organik ve doğal ürünler sunan fakat sertifikasyonu bulunmayan rakiplerinden öne çıkıyor.

Siz de güneşin zararlı etkilerinden cildinizi en güvenli şekilde korurken, dünyamız ve geleceğimizi de korumak için organik sertifikalı Soltis markası ile tanışın! 

Güneş Uzmanı

Soltis markası, ar-ge çalışmalarını en verimli sonuçları almak amacıyla yalnızca güneş ürünleri alanında yoğunlaştırarak, en güvenilir ve etkili ürünleri sunabilmek amacıyla çalışıyor. Türkiye’nin ilk organik sertifikalı ve yerli "güneş ürünleri” markası olması ile de dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor.

 

Organik Sertifikalı

Bir ürün üzerinde organik ibaresi bulunsa dahi sertifikasyona sahip değilse, bu ürünün organik olup olmadığı tamamı ile belirsiz bir durumdur. Soltis markasının tüm ürünleri ETKO-COSMOS ORGANIC tarafından sertifikalandırılmıştır. Peki bu ne demek ?

Yani Soltis ürünlerinin içeriğinde, ağır metaller, silikon, paraben, parafin ve diğer yan petrol ürünleri ile bazı doğal ürünlerin dahi içeriğinde bulunması muhtemel olan sentetik koruyucu, sentetik koku ve boya, kostik etken madde, ölü hayvanlardan elde edilmiş ham madde gibi sağlığa ciddi zararları olan maddeler bulunmaz.

 

6 Aylık Bebeklerden İtibaren Her Yaş Grubunun Kullanımına Uygun

Soltis ürünleri, 6 aylık bebeklerden itibaren her yaş grubunun kullanımına uygunluğu sertifikalandırılmış ürünleri ile hem yetişkinlerin hem de çocukların sağlığına aynı hassasiyeti göstererek aile boyu güvenli güneş bakımı sunuyor.

 

 

 

 

 

Semroi Digital Agency
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.