Yılbaşında sevdiklerinizi hediyelerle şımartın

26-12-2019 13:54
Yılbaşında sevdiklerinizi hediyelerle şımartın

2019 yılını geride bıraktık…

2020 yılının yaklaşması ile hepimizi yılbaşı heyecanı ve sevdiklerimize en doğru yılbaşı hediyesi seçmenin de tatlı telaşı sardı.

Kalabalık aile buluşmaları, arkadaşlarla geçen eğlenceli yemekler ve en önemlisi de hediyeler…

Sevdiklerimize yılbaşı hediyesi seçmek oldukça zordur fakat yeni trend, saklanabilir eşyalar yerine kullanılabilir hediyeler yana…

Kozmodi.com ailesi olarak sevdiklerinizi şımartacak, onları tüm yıl boyunca bakımlı ve mutlu kılabilecek kozmetik hediyelerini derledik.

Gelin bu yılbaşında sevdiklerinizin yüzündeki tebessüme hep birlikte ortak olalım.

 

Her zaman bakım önemli diyenlere

Gıpta ettiğimiz arkadaşlarımız vardır. Her daim gece ve gündüz cilt bakım rutinlerinden asla ödün vermezler. Bu yıl başında onları etkilemeniz ve yıl boyunca sizi hatırlamasını sağlayacak bir yılbaşı hediyesi vermeye ne dersiniz?

Cosmed AD+ Atopıa Intensıve Moisturizing Cream ile sevdiklerinizin kalbini onları güzelleştirerek kazanacaksınız.

Yoğun nemlendirici içeriği sahip olan bu krem, cildin daha nemli bir görünüm kazanmasına ve çevresel etmenlerden korunmasına yardımcı olup, kuru ciltlerin günlük yoğun bakım ihtiyaçlarına yönelik geliştirilmiştir.

Özellikle neme ihtiyaç duyan bir dostunuza böylesi yumuşak ve değerli bir yılbaşı hediyesi sunmak doğru bir seçim olacaktır.

 

 

 

Yıllara meydan okumayı sevenlere,

Yeni bir yıla girmenin heyecanı yanı sıra yaş almış olmanın verdiği tedirginlik de sevdiklerimizde etkili olabilir. Bunun için Ducray Melascreen Eclat Light Cream 40 ml + Melascreen Depigmentant 30 ml set paha biçilmez bir hediye olacaktır.

Ducray Melascreen Eclat Light Cream ile dostlarınız yada büyüklerinizin ciddinde oluşan lekelere savaş açmasına destek olup daha canlı bir cilde kavuşmasını sağlarken Ducray Melascreen Depigmentant ile de ölü hücrelerden arınmasına yardımcı olabilir. Bir sonraki yıla çok daha canlı bir cilt ile girmesini sağlayabilirsiniz.


 

Klasik fikir ama cezbeden bir koku olsun diyenler

Hediye seçmeye vaktim yok ama iz bırakan bir şey arıyorum diyorsanız. En iyi yılbaşı hediyesi parfüm olacaktır.

NUXE Prodigieux Le EDP Bayan Parfüm iz bırakacak klasik yılbaşı hediyeleri arasında en ideali…

Huile Prodigieuse Kuru Yağ'ın efsanevi kokusunu parfümde buluşturan bu efsane koku: gün ışığı ile sıcak kumların esintisini feminen bir dokunuşla sunarken portakal çiçeği, manolya ve vanilya notalarıyla baştan çıkarıyor.

 

 

Yeni yılda dolgun ve sağlıklı saçlar isteyenler

Hediye alırken riski sevmeyen için ideal hediyeler de oldukça fazla.

Bunların başında ihtiyaca yönelik yeni yıl hediyesi seçmek geliyor. bu şekilde hediye seçimi yapmak risksiz ve akıllıca oluyor. Mesela saçlarının dökülmesiyle ilgili sürekli sorun yaşayan bir sevdiğinize Phyto Novathrıx Saç Dökülmesi Karşıtı Serum almak hem kaliteli hem de ihtiyaca yönelik bir yılbaşı hediyesi seçimi olacaktır.

Bitkilerden Gelen Güç Phyto Novathrıx Saç Büyümesini Destekleyici Yoğun Saç Dökülmesi Karşıtı Uzman Bakım Serumu gibi değerli bir hediye ile sevdiklerinizin sağlıklı saçlara doğal içerikli bir serumla sahip olmasını sağlayabilir, onların saçlarıyla başlayan mutluluğuna tüm yıl boyunca ortak olabilirsiniz.

Kozmodi ailesi olarak yeni yılda en büyük hediyenin mutluluk ve sevgiyle bezenmiş günler olmasını diliyoruz. En güzel hediyenin eşe dosta karşı yürekten gelen bir tebessüm olduğunu biliyor, tüm hediyeleri mutlu günlerde kullanmanızı temenni ediyoruz.

 


Semroi Digital Agency
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.