%49
Ducray Creastim Lotion 2 x 30 ml

Ducray Creastim Lotion 2 x 30 ml

Yorumlar (0)
Marka
Stok Kodu
DUC2157
Barkod
3282779421577
Havale
247,79 TL (%2,00 havale indirimi)
%49
499,00 TL
252,85 TL
Bu fiyata son 0 ürün
Bugün 14:00 'a kadar olan siparişler aynı gün kargoda!

Ducray Creastim Lotion 2x30ml 


 
Reaksiyonel saç dökülmesi, özellikle ve yoğunlukla bayanlarda görülür. Başlıca; stres, hamilelik dönemi sonrası, mevsim geçişleri, ilaç kullanımı ve yoğun duygusal geçiş dönemlerinde görülür

Özellikleri:
Creastim saç dökülmesi losyonu, keratin, tetrapeptid ve vitaminlerle güçlendirilmiş formülü sayesinde reaksiyonel saç dökülmesi bakımına özel olarak üretilmiştir. Bu aktiflerin kombinasyonu, saç dipleri hücrelerinin çoğalmasını teşvik ederek ve saç büyümesi aşamasındaki ve saç derisi mikro-sirkülasyonundaki gerekli ana faktörleri ve enerjiyi harekete geçirerek , saç büyümesi durur. Hafif yapısı sayesinde saçı yağlandırmaz. Sadece birkaç kullanımdan sonra bile saç daha güçlü, canlı ve hacim kazanmış olur. Çok yüksek toleransı sayesinde en hassas saç derisinde kullanıma bile uygundur. 

Kullanım şekli:  

Kuru saç derisine, haftada 3 uygulama, her uygulamada 10 sprey yapılmalıdır.Losyonun daha etkili sonuç verebilmesi için masaj yaparak uygulanması önerilir. Durulanmaz. Ürün kullanıldıktan sonra saçınızı yıkamanız gerekiyorsa uygulamadan itibaren en erken 2 saat sonra şampuanlanması önerilir. 

En az 2 ay boyunca ürünün kullanılması önerilir. 1 kutu ürün, 2 aylık kullanıma uygundur ( kullanım sıklığına göre değişebilir)

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Ducray Creastim Lotion 2 x 30 ml Ducray Creastim Lotion 2 x 30 ml ürününü eczane güvencesi ve %100 orijinal etiketiyle Türkiye'nin en çok tercih edilen Dermokozmetik sitesi Kozmodi'den alabilirsiniz. DUC2157
Ducray Creastim Lotion 2 x 30 ml

Tavsiye Et

*
*
*
Semroi Digital Agency
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.