%56
Ducray Extra Doux Günlük Şampuan 400 ml

Ducray Extra Doux Günlük Şampuan 400 ml

Yorumlar (0)
Marka
Stok Kodu
DUC2824
Barkod
3282770148275
Havale
81,46 TL (%2,00 havale indirimi)
%56
189,00 TL
83,12 TL
Bu fiyata son 0 ürün
Bugün 14:00 'a kadar olan siparişler aynı gün kargoda!

Ducray Extra Doux Günlük Şampuan 400 ml


Ducray Extra Doux Şampuan Özellikle saçınızı her gün yıkıyorsanız veya saçınız kırılgansa, herhangi bir saç probleminiz olmasa da saçınızı ve saç derinizi yıpratmayacak bir şampuan kullanıyor olmanız önemlidir. Sağlıklı saç, yumuşak, parlak, esnektir ve ipeksi bir dokunuşa sahiptir. Extra-Doux Saçın dışını kaplayarak saçın merkezini nem kaybından korur. Ducray Laboratuarları tarafından geliştirilmiş  Extra Ducray tüm aile bireyleri tarafından kullanılabilir. Özellikle kırılgan saçlar için uygundur. Formülünde bulunan hassas temizleme bazı ve provitamin  B5 sayesinde saçı nemlendirir. Saçı düzenli olarak nemlendiren Extra  Doux, saçınızın doğal direncini ve yapısını güçlendirir. Saçlarınızı esnek ışıltılı ve güçlü bir görünüm kazanır.


Kullanım Şekli:

Uygulayın, köpürtün, durulayın. İhtiyaca göre uygulamayı tekrarlayın. Gözle temas etmesi durumunda bol suyla yıkayın.

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Ducray Extra Doux Günlük Şampuan 400 ml Ducray Extra Doux Günlük Şampuan 400 ml ürününü eczane güvencesi ve %100 orijinal etiketiyle Türkiye'nin en çok tercih edilen Dermokozmetik sitesi Kozmodi'den alabilirsiniz. DUC2824
Ducray Extra Doux Günlük Şampuan 400 ml

Tavsiye Et

*
*
*
Semroi Digital Agency
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.