%67
J Ir Sculpting Brush - Kapatıcı Fırcası

J Ir Sculpting Brush - Kapatıcı Fırcası

Yorumlar (0)
Kategori
Marka
Stok Kodu
JAN1035
Barkod
670959310354
Havale
61,74 TL (%2,00 havale indirimi)
%67
190,00 TL
63,00 TL
Bu fiyata son 0 ürün
Bugün 14:00 'a kadar olan siparişler aynı gün kargoda!

Jane iredale Sculpting Brush - Kapatıcı Fırçası 
 
Kapatıcı ve leke giderici ürününüzün kullanımınızı kolaylaştıran fırçadır ve likit fondötenlerin kusursuz ve homojen dağılmasına yard ımcı olur. Makyajınızın daha parlak ve daha doğal görünmesini sağlayarak, cildinizi pürüzsüzleştirir. En iyi kalite keçi kılında üretilen bu fırça allık ve bronz pudraların yanaklarda ve yüzde kolay ve kusursuzca uygulanması için idealdir. Kapatıcıların ve pudraların dairesel hareketlerle hafif bir şekilde yüze ve boyuna uygulanması için ideal geniş, düz uçlu, yuvarlak fondöten, kapatıcı ve pudra fırçası olma özelliğindedir. Her tip kapatıcının ya da pudranın  kolayca uygulanabilmesi ve dağıtılması için ideal kapatıcı ve pudra fırçasıdır. Cildinizde uygulama sonrası tahriş, kaşıntı ve kızarıklık hissi uyandırmaz. Kıl yapısının doğal olması nedeniyle temizliği kolaylıkla sağlamanız mümkündür.
 
Kullanım: Mükemmel makyajınızın eşsiz görünmesini sağlayan kapatıcı fırçasıdır. 

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
J Ir Sculpting Brush - Kapatıcı Fırcası J Ir Sculpting Brush - Kapatıcı Fırcası ürününü eczane güvencesi ve %100 orijinal etiketiyle Türkiye'nin en çok tercih edilen Dermokozmetik sitesi Kozmodi'den alabilirsiniz. JAN1035
J Ir Sculpting Brush - Kapatıcı Fırcası

Tavsiye Et

*
*
*
Semroi Digital Agency
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.