%30
Avene Trixera+ Selectiose Gel 400ML - Temizleme Jeli

Avene Trixera+ Selectiose Gel 400ML - Temizleme Jeli

Yorumlar (0)
Marka
Stok Kodu
AV7862
Barkod
3282779178624
Havale
47,33 TL (%2,00 havale indirimi)
%30
68,99 TL
48,30 TL
Bu fiyata son 0 ürün
Bugün 14:00 'a kadar olan siparişler aynı gün kargoda!

Avene Trixera + Selectiose Gel Nettoyant Emollient 400 ml


400 ml.'lik pompalı şişe
Sabun içermeden, parfüm içermeden, paraben içermeden cildinizi yumuşak bir dokunuş hissiyle temizler. Cildiniz rahatlar, gerginlik ve kaşıntı hissini azaltmaya ya rdımcı olur.

Yararları

  • Temizleyici : Doğal tensiyoaktifleri cildinizi yumuşakça temizler ve formülünde içerdiği EDTA sayesinde, kurumaya karşı cildinizi korur.
  • Koruyucu : Formülündeki bitkisel lipidik üçlü sayesinde cilt bariyerinizi korumaya yar dımcı olurken, tescilli yeniliği selektiose sayesinde, tahrişlerin azalmasına ya rdımcı olur.
  • Rahatlatıcı : Doğrudan kaynağından alınan Avène Termal Suyu, rahatlatıcı, tahriş giderici ve anti-enflamatuar tüm özelliklerini el değmemiş şekilde muha faza eder.

Benim için uygun mu ?

Trixera+ Selectiose Gel çok kuru veya atopi eğilimli cilde sahip yeni doğmuş bebekler, çocuklar veya yetişkinler için özel olarak önerilir.


Doğru uygulama

  • Bakım öncesinde cildinizi ıslatın.
  • Trixera+ Selectiose Gel ürününü fındık büyüklüğünde cilde uygulayarak köpük hale getirin.
  • Sonrasında özenle durulayın ve iyice kurulayın.
Atopiye neden olan etkenler üzerine etki eder ve cildinizi yatıştırır, rahatlatır.

Yararları
Yeniden Yapılandırma : Formülündeki bitkisel lipidik üçlü sayesinde koruyucu cilt bariyerinizi yeniden yapılandırır, ve tescilli yeniliği selectiose sayesinde, cilt tahrişleri azaltılır.Yatıştırıcı : Aktif içerikleri kaşıntı ve rahatsızlık hislerini azaltır.Rahatlatıcı : Doğrudan kaynağından alınan Avène Termal Suyu, rahatlatıcı, tahriş giderici ve anti-enflamatuar tüm özelliklerini el değmemiş şekilde muhafaza eder.
Benim için uygun mu ?
Trixera+ Selectiose Creme kuru veya atopik nitelikte cilde sahip yeni doğmuş bebekler, çocuklar veya yetişkinler için özel olarak önerilir.
Doğru uygulama
Kremi, günde 1 veya 2 kere ilgili bölgeler üzerinde uygulayın (Yüz ve vücut).

 

MAĞAZAMIZDA SATIŞA SUNDUĞUMUZ ÜRÜNLERLE İLGİLİ GENEL AÇIKLAMALAR

* İade ve Değişim: Mağazamızla telefon ya da mail yoluyla irtibata geçiniz. İade ya da değişim yapılacak ürünü faturasıyla birlikte zarar görmeyecek şekilde ambalajlayarak Aras Kargo ile gönderiniz.

** Kozmodi mağazamızda belirtilen açıklamalar, üretici/ithalatçı firmaların sunduğu ürün etiketi/broşür gibi bilgi ve belgelere dayanmaktadır. İlgili yasa ve yönetmelikler gereği sağlık beyanı oluşturabilecek açıklamalara yer verilmemektedir.

*** Ürün açıklamalarındaki bilgiler, vaat edilen etkilerinin kesin olarak gerçekleşeceği ya da yan etkileri olmadığı anlamını taşımaz. Konusunda uzman bir kişiye danışarak ürünleri satın almanızı öneririz.

**** Görüntülenen ürün resimleri, kutu ambalaj ve formları farklılık gösterebilir. Daha fazla ayrıntı için ilgili ürünün üretici internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Avene Trixera+ Selectiose Gel 400ML - Temizleme Jeli Avene Trixera+ Selectiose Gel 400ML - Temizleme Jeli ürününü eczane güvencesi ve %100 orijinal etiketiyle Türkiye'nin en çok tercih edilen Dermokozmetik sitesi Kozmodi'den alabilirsiniz. AV7862
Avene Trixera+ Selectiose Gel 400ML - Temizleme Jeli

Tavsiye Et

*
*
*
Semroi Digital Agency
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.