%28
Jane Iredale Liquid Minerals 30 ml (Warm Silk) - Renkli Fondöten Serumu

Jane Iredale Liquid Minerals 30 ml (Warm Silk) - Renkli Fondöten Serumu

Yorumlar (0)
Marka
Stok Kodu
JAN0010
Barkod
670959500106
Havale
236,38 TL (%2,00 havale indirimi)
%28
335,00 TL
241,20 TL
Bu fiyata son 0 ürün
Kargo 72 TL
Bugün 14:00 'a kadar olan siparişler aynı gün kargoda!

Jane Iredale Liquid Minerals 30 ml (Warm Silk) - Renkli Fondöten Serumu

Renkli cilt bakım serumudur. Yaşlanma etkilerini önler.Yoğun nem verir, cildi besler ve onarır. Çizgi ve gözenekleri minimize eder. Güneş koruma özelliği yoktur. Time-release sistemiyle çalışır, kontrollü salınım sayesinde cilt gün boyu nemsiz kalmaz. Gözle görülebilir kürecikler içerisinde aktif etken maddeler barındıran özel bir teknolojiye sahiptir. Özel lipozom teknolojisi sayesinde aktif maddeleri vücut ısısıyla harekete geçirerek cildin ihtiyacı olanı sağlaması prensibi ile çalışır. 

Kullanım:

Likit mineralleri fondöten fırçası ile uygulayabilirsiniz. İlk birkaç pompada saydam aloe vera jel çıkacaktır bunu ellerinize sürebilirsiniz ellerinize iyi gelecektir. Likit mineralden elinizin arkasına 2 pompa sıkın, sıktığınız 2 pompa tüm yüz için yeterli olacaktır. Daha yoğun kapatıcılık için kuru fondöten fırçası veya sünger ile uygulayın, daha saydam bir görünüm için ise fırçayı veya süngeri ıslatın. Güneş koruması için likit mineralin üzerine Amazing Base veya Pure Pressed uygulayabilirsiniz. Yağlı ciltlerde altına Absence oil kontrol jel kullanabilirsiniz böylece güneş koruması sağlayabilirsiniz. 

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Jane Iredale Liquid Minerals 30 ml (Warm Silk) - Renkli Fondöten Serumu Jane Iredale Liquid Minerals 30 ml (Warm Silk) - Renkli Fondöten Serumu ürününü eczane güvencesi ve %100 orijinal etiketiyle Türkiye'nin en çok tercih edilen Dermokozmetik sitesi Kozmodi'den alabilirsiniz. JAN0010
Jane Iredale Liquid Minerals 30 ml (Warm Silk) - Renkli Fondöten Serumu

Tavsiye Et

*
*
*
Semroi Digital Agency
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.