%60
R.O.C.S. Baby 0-3 Yaş Bebek Diş Fırçası

R.O.C.S. Baby 0-3 Yaş Bebek Diş Fırçası

Yorumlar (0)
Marka
Stok Kodu
ROC3033
Barkod
4607152730333
Havale
30,67 TL (%2,00 havale indirimi)
%60
79,00 TL
31,30 TL
Bu fiyata son 0 ürün
Bugün 14:00 'a kadar olan siparişler aynı gün kargoda!

Rocs Baby 0-3 Yaş Diş Fırçası

"Siparişlerinizden Sonra Bizimle İletişime Geçerek Mutlaka Renk Belirtiniz. Aksi Takdirde Stoktaki Mevcut Modellerden Gönderim Yapılacaktır."


İlk dişlere özel ilk diş fırçası!

- Ultra yumuşak ve uçları özel yuvarlatılmış fırça kılları bebek diş ve dişetini nazikçe temizlemek için geliştirilmiştir. Pamuksu yumuşaklığa sahip bu kıllar narin dişetleri ve kırılgan bebek diş minesi için çok güvenlidir.

- Özel tasarlanmış diş fırçası sapı, BASF (Almanya) tarafından geliştirilen güçlü ve güvenli medikal plastik Terlux® ile üretilmiştir.

- Geniş fırça sapı diş fırçasının bebeğin ağız boşluğuna gereğinden fazla girmesini engeller.

- R.O.C.S. Baby diş fırçaları bebeğinizin ağız ve diş sağlığını korurken erken dönemde diş fırçalama alışkanlığı kazandırmaya yardımcı olacak bir çözüm sunuyor. 


UYARI: Bebekler diş fırçası kıllarını dişleri ile çekip kopardabildiklerinden mutlaka yetişkin gözetiminde kullanılması gerekmektedir.

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
R.O.C.S. Baby 0-3 Yaş Bebek Diş Fırçası R.O.C.S. Baby 0-3 Yaş Bebek Diş Fırçası ürününü eczane güvencesi ve %100 orijinal etiketiyle Türkiye'nin en çok tercih edilen Dermokozmetik sitesi Kozmodi'den alabilirsiniz. ROC3033
R.O.C.S. Baby 0-3 Yaş Bebek Diş Fırçası

Tavsiye Et

*
*
*
Semroi Digital Agency
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.