%57
Rocs Baby 0-3 Yaş Papatya Diş Macunu + Diş Fırçası Seti

Rocs Baby 0-3 Yaş Papatya Diş Macunu + Diş Fırçası Seti

Yorumlar (0)
Kategori
Marka
Stok Kodu
ROC7204
Barkod
4607034472047
Havale
35,98 TL (%2,00 havale indirimi)
%57
84,90 TL
36,71 TL
Bu fiyata son 0 ürün
Bugün 14:00 'a kadar olan siparişler aynı gün kargoda!

Rocs Baby 0-3 Yaş Papatya Diş Macunu + Diş Fırçası Seti


Rocs Baby Papatya Diş Macunu 

İlk dişin çıkması ile birlikte bebeğiniz ilk diş macunu ve diş fırçasına sahip olmalıdır. Set içersinde Baby Papatya Özlü yutulabilir diş macunu ile bebek diş fırçası birlikte avantajlı fiyata sunuluyor.

bebek dişleri, diş minesine zarar vermeden nazikçe temizler.

- Mineral içeriği gelişmekte olan diş minesini mineraller ile destekler.

- Huş ağacından elde edilen doğal ksilitol içeriği çürüklere karşı güvenli koruma sağlar. 

- Papatya özü diş çıkartma sırasında oluşan rahatsızlığı giderir. Doğal iltihap giderici etki sağlar.

- Bebekler genellikle diş macununu yuttuklarından, florid, sodium lauryl sulphate, yapay tatlandırıcı ve renklendirici içermez. bebekler tarafından yutulabilir.

Rocs Baby 0-3 Yaş Diş Fırçası

Diş Fırçası ultra yumuşak ve uçları özel yuvarlatılmış fırça kılları bebek diş ve dişetini nazikçe temizlemek için geliştirilmiştir. Pamuksu yumuşaklığa sahip bu kıllar narin dişetleri ve kırılgan bebek diş minesi için çok güvenlidir.

Özel tasarlanmış diş fırçası sapı, BASF (Almanya) tarafından geliştirilen güçlü ve güvenli medikal plastik Terlux® ile üretilmiştir. Geniş fırça sapı diş fırçasının bebeğin ağız boşluğuna gereğinden fazla girmesini engeller.
 
UYARI: Bebekler diş fırçası kıllarını dişleri ile çekip kopardabildiklerinden mutlaka yetişkin gözetiminde kullanılması gerekmektedir.

MAĞAZAMIZDA SATIŞA SUNDUĞUMUZ ÜRÜNLERLE İLGİLİ GENEL AÇIKLAMALAR

*

İade ve Değişim: Mağazamızla telefon ya da mail yoluyla irtibata geçiniz. İade ya da değişim yapılacak ürünü faturasıyla birlikte zarar görmeyecek şekilde ambalajlayarak Aras Kargo ile gönderiniz.

**

Kozmodi mağazamızda belirtilen açıklamalar, üretici/ithalatçı firmaların sunduğu ürün etiketi/broşür gibi bilgi ve belgelere dayanmaktadır. İlgili yasa ve yönetmelikler gereği sağlık beyanı oluşturabilecek açıklamalara yer verilmemektedir.

***

Ürün açıklamalarındaki bilgiler, vaat edilen etkilerinin kesin olarak gerçekleşeceği ya da yan etkileri olmadığı anlamını taşımaz. Konusunda uzman bir kişiye danışarak ürünleri satın almanızı öneririz.

****

Görüntülenen ürün resimleri, kutu ambalaj ve formları farklılık gösterebilir. Daha fazla ayrıntı için ilgili ürünün üretici internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.


 

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Rocs Baby 0-3 Yaş Papatya Diş Macunu + Diş Fırçası Seti Rocs Baby 0-3 Yaş Papatya Diş Macunu + Diş Fırçası Seti ürününü eczane güvencesi ve %100 orijinal etiketiyle Türkiye'nin en çok tercih edilen Dermokozmetik sitesi Kozmodi'den alabilirsiniz. ROC7204
Rocs Baby 0-3 Yaş Papatya Diş Macunu + Diş Fırçası Seti

Tavsiye Et

*
*
*
Semroi Digital Agency
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.