Avene Güneş Kremi ile Yüzünüzü Güneşe Dönün

07-05-2021 10:23
Avene Güneş Kremi ile Yüzünüzü Güneşe Dönün

Yazın gelmesiyle birlikte sıcacık günler bizleri bekliyor. Bazen denizde bazen bir yat turu esnasında güneş tüm görkemiyle gökyüzünden bize gülümserken cildimizi güneşten korumanın telaşı da başladı.

Peki cildimizi güneşten nasıl korumalıyız ve hangi güneş krem çeşitleri cildimize en uygun gelin birlikte inceleyelim ve Avene güneş kremi çeşitlerinden cildinize en uygun olanı birlikte keşfedelim.

Özellikle son yıllarda küresel ısınmanın artması ile güneşin zararlı ışınları cildimize daha fazla zarar vermeye başladı. Avene güneş kremi, yaz kış fark etmeksizin günlük cilt bakım rutinimizin baş kahramanı olmaya devam ediyor. Ciltle bütünleşen Avene güneş koruyucu kremleri ile bu yazın tadını doyasıya çıkaracak ve cildimiz güneşle barışacak!


Avene güneş kremi faydaları nelerdir?

Cildimize çok değer veriyor ve onun için oldukça özel bakımlar yapıyoruz. Maskeler, kırışıklık kremleri ve bakımları gibi birçok yöntem ile cildimizi lekelerden ve kırışıklıktan korumaya çalışıyoruz. Güneşten korumaktan da bunların en başında yer alıyor. 

Neden Avene güneş kremi kullanmalıyız yada güneş koruyucu kullanmanın önemi nedir diye göz attığımızda güneşten korunmanın ne kadar önemli olduğunu bir kez daha fark edeceğiz. 

Yılın her günü kullanmamız gereken Avene güneş kremi faydalarına değinecek olursak;

Cildimizin üzerinde şeffaf ama bir o kadar da etkili koruyucu bir kalkan görevi görür.  

Cilt kanserini tetikleyen UVA ve UVB ışınlarından cildi koruyor.

Korkulu rüyamız olan cilt lekelerinin oluşumunu engelliyor.

Uzun süre güneş ışınlarına maruz kalındığında oluşabilecek yanık, kızarıklık ve şişlik oluşumunun önüne geçiyor.

Sağlıklı bir cildin temelini oluşturan elastin ve kolajen dengesini bozan güneş ışınlarından koruyarak kırışıklık oluşumunu engelliyor. 

Avene güneş kremi, güneş ışınlarına fazla maruz kalma sonucu oluşan melanin dengesizliğinin önüne geçerek cilt tonu eşitliğini koruyor.


Avene Güneş Kremi Nasıl Kullanılır?

Güneş kremi seçiminde en çok akla gelen soruların başında kaç faktör güneş kremi kullanılmalı ve hangi cilt tipi hangi güneş kremini tercih etmeli soruları geliyor. Avene güneş kremi, her cilt tipine uygun alternatifleri ve farklı formülasyonları ile geniş bir kullanım alanı sunuyor.

Avene güneş kremi, güneşe çıkmadan yaklaşık 20 dk önce sürülmeliyiz. Maksimum verim alabilmek için ince bir tabaka halimde uygulanarak cildin emmesine izin verilmeliyiz. 

Ortalama bir miktardan söz edecek olursak yüz ve boyun bölgemize ortalama bir çay kaşığı oranında Avene güneş kremi kullanmak gerekiyor. Omuz ve kollarımıza ise ortalama bir tatlı kaşığı kadar güneş koruyucu kullanmamız gerekiyor. 

Kaç faktör Avene güneş koruyucu kullanırsak kullanalım ortalama 3 saatte bir yenilemek cilt sağlığımız için maksimum koruma sağlıyor. Makyajlı olduğumuz zamanlarda ise sprey formda olan Avene güneş koruyucu tercih ederek pratik bir kullanım sağlayabiliriz. 

Avene Güneş Kremi Kullananlar Ondan Vazgeçemiyor

Avene güneş kremi farklı seçenekleri ve her cilt tipine uygun farkı seçenekleri ile bizlere konforlu bir şekilde güneşten korunma imkânı sunuyor. Avene güneş kremi kullananlar her cilde hitap eden özel yapıları ile günlük cilt bakım rutinlerinin vazgeçilmez bir ürünü olduğunu belirtiyor. Avene Güneş kremi fiyatları ise tercih edilen boyuta ve seçilen özelliklere göre değişkenlik gösterebiliyor. 

Avene güneş koruyucu bakım ürünleri, her cilde hitap eden seçenekleri yanı sıra yağlı ciltler için güneş kremi veya karma ciltler için güneş kremi arayanlara özel çeşitleri ile de bizlere sunuluyor. Bunun yanı sıra Avene güneş koruyucu çeşitleri arasında yer alan Avene Cleanance Tinted Güneş Kremi SPF 50 Renkli 50 ml, ten rengine uyumlu yapısı ile ciltteki renk eşitsizlikleri gideriyor ve ekstra bir kapatıcı ihtiyacını ortadan kaldırıyor. Üstelik 50 faktörlü yüksek koruması ile de uzun saatler koruma imkânı sunuyor. 

Avene Cleanance Tinted Güneş Kremi SPF 50 Renkli 50 ml

https://www.kozmodi.com/urun/avene-cleanance-tinted-gunes-kremi-spf-50-renkli-50-ml


Avene Fluid Sport Güneş Koruyucu Krem SPF 50 ise tüm ciltlere uygun yapısı ile sürekli güneş altında kalan ciltlere adeta koruyucu bir tabaka görevi görüyor. Cilde UVA ve UVB gibi zararlı ışınlarına karşı korurken suya ve tere dayanıklı yapısı ile sporcularında gözdesi olmaya devam ediyor. Termal su içeriği ile de cildi ferahlatarak rahatlatıyor. 

https://www.kozmodi.com/urun/avene-fluid-sport-gunes-koruyucu-krem-spf-50-100ml


Avene Güneş Kremi Yağlı Ciltler için özel formülasyonla Sizlerle 

Güneş kremi seçiminde en zorlayıcı şey kendi cilt tipimize uygun güneş kremini bulmak oluyor. 

Avene Cleanance Solaire Spf 50, yağlı ve aynı zamanda sivilceye eğilimli olan ciltler için özel olarak bizlere sunulurken içeriğindeki cilt yapısını destekleyici Avene termal suyu ile de yatıştırılmasına yardımcı olurken çinko glukonat ile de yağ dengesi korur. 

https://www.kozmodi.com/urun/avene-cleanance-solaire-spf-50-50-ml-gunes-kremi 


 

Avene Güneş Kremi Karma Ciltler Serisi ile Fark Yaratıyor

Güneş kremi seçiminde en çok zorlanan cilt tipi olan karma ciltlilere özel olarak formülize edilen Avene Fluide (Emülsiyon) Spf 50+ Güneş Kremi ile cildimiz daha hafif ve daha yüksek korunmanın keyfine varıyor. 

Suya dayanıklı yapısıyla da deniz ve havuz öncesi rahatlıkla kullanılabilen Avene Güneş Kremi Karma Ciltler Fluide (Emülsiyon) Spf 50+ Güneş Kremi UVA ve UVB korumasıyla adeta bir bariyer görevi görüyor. 

https://www.kozmodi.com/urun/avene-fluide-emulsiyon-spf-50-50-ml-gunes-kremi

Semroi Digital Agency
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.