Güneşin Zararlı Işınlarına Dikkat

29-06-2018 15:42
Güneşin Zararlı Işınlarına Dikkat


Güneş ışınlarında bulunan d vitaminine vücudumuzun ciddi manada ihtiyacı vardır ancak bu konuda çok dikkatli olmamız gerekmektedir. Yediden yetmişe herkesin bu vitamini yeterli oranda alması gerekir. Hayatımızın bir bölümü dışarıda geçmektedir. Yaz aylarında iş icabıyla, bir yerden bir yere giderken ve ya tatil için gittiğimiz yerlerde bilinçli ve ya istemeden etkisinde kaldığımız güneş ışınlarının cildimize zarar vermemesi için güneş kremleri kesin çözüm sağlamaktadır. Güneşten istediğimiz kadar istifade ederken güneş ürünleri sayesinde cildimizin zarar görmemesi oldukça güzel bir olaydır.

Avene Marka Güneş Kremi

Sizleri yeni bir ürünle tanıştırmak istiyoruz. Kaliteli ve etkili bir marka olan Avene güneş kremi cildinizin hassas yapısına uygundur. Hem yetişkinler için hem de bebekler için farklı farklı üretilen Avene güne kremi hitap ettiği her cilt yapısının özellikleri göz önünde bulundurularak üretiliyor.


Yetişkinler İçin Güneş Kremi Seçenekleri

Güneş koruyucu, güneş kremi ve temizleme jeli ile birlikte set halinde satılan Avene marka güneş ürünlerine bayılacaksınız. Cildiniz doğal bir bronzluk kazanıp, kemikleriniz güneşten yeterli vitamini alırken güneşlenme sonrası ağrı sızı ve deride oluşan deformasyonlara katlanmak zorunda kalmayacaksınız. Tüp, sprey, stick ve ya losyon halinde hazırlanan ürünlerimiz sizlerin seçimlerine sunuluyor. Bunlar arasından hangisini kullanmak kolayınıza geliyorsa onu seçebilirsiniz. Zenginleştirilmiş içeriği sayesinde cildinizi güneş ışınlarından korurken, aynı zamanda doğal bir bakım da sağlar.

Online Ürün Kataloğumuzu İnceleyin

Web sitemizi kullanarak güneş ürünlerinin yanı sıra diğer tüm cilt bakım ürünlerini de inceleyebilirsiniz. Bildiğiniz gibi kozmetik ürünler pahalıdır. Bütçenizi zorlayan fiyatlar yüzünden kişisel bakımınızı ihmal etmeyin. Çok sayıda kişisel bakım ürününü sizlere oldukça cazip fiyatlarla sunuyoruz. Belli dönemlerde yaptığımız kampanyalar sayesinde indirimlerden faydalanın.

Ürünlerimizin yanında hediye olarak verdiğimiz hediyeleri değerlendirerek tek alışverişle tüm ihtiyaçlarınızı tek fiyat tarifesi üzerinden almanın ayrıcalığını yaşayabilirsiniz.

Kullanıcı yorumlarını görmek, müşteri temsilcimizden Avene güneş kremi içeriği ve kullanım talimatları konusunda bilgi almak ve sipariş vermek için sayfamıza müracaat edebilirsiniz. Belirttiğimiz sayıda ürün siparişi vermeniz halinde tatil çantanızı biz hediye ediyoruz. Alışveriş ve ödeme işlemlerini güvenli koşullarda ve pratik bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Ürün iadesi, değişim ve para iadesi gibi konular ise teminatımız altındadır.


Semroi Digital Agency
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.